Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

04. 12. 2017.

2. SKUP PODUZETNIKA

U Centru za kulturu Matija Petar Katančić, u petak 01. prosinca, održan je 2. Skup poduzetnika pod nazivom “Kretanje zapošljavanja u budućnosti Valpovštine”.

Skup je održan u sklopu obilježavanja Dana Grada Valpova, a organizirala ga je Agencija MBG za računovodstvo, izradu poslovnih planova i porezno savjetovanje vlasnice Milene Lukić, u suradnji s partnerima.

Na skupu je sudjelovalo šezdesetak sudionika –  poduzetnika, obrtnika, predstavnika bankarskog sustava te službenika.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cilj Skupa bio je otvoriti temu “Kretanje zapošljavanja u budućnosti Valpovštine” i prezentirati je široj poslovnoj i lokalnoj zajednici u svrhu detektiranja problema u poslovanju i zajedničkog rješavanja lokalnih problema, najavila je organizatorica Milena Lukić, a sudionike skupa pozdravili su gradonačelnik Valpova Matko Šutalo i Ljerka Vučković. zamjenica gradonačelnika Belišća.

Obraćajući se sudionicima skupa predstavnici gradskih vlasti naglasili su značaj mjera koje će donositi kako bi olakšali gospodarske aktivnosti, a bit će usmjerene na subvencije nekih troškova poslovanja te drugih aktivnih mjera kojima je svrha pojednostaviti poslovanje.

Na početku skupa predavanje na temu “Stanje nezaposlenosti u Valpovštini”  održala je rukovoditeljica Odjela za analitiku, statistiku i informatiku Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Regionalnog ureda Osijek Beba Madunović, a potom će se održati panel diskusiju s temom “Kretanje zapošljavanja u budućnosti Valpovštine”. Sudionici diskusije bili su:

– Krunoslav Vukelić, prof. sociologije, suvlasnik obrta za istraživanje tržišta AUDEO, Osijek,

– Dajana Krupić, mag. psych., stručna suradnica psihologinja Poliklinike Novoselec, Osijek,

– Beba Madunović, dipl. oec., rukovoditeljica Odjela za analitiku, statistiku i informatiku Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Regionalnog ureda Osijek,

– mr. sc. Lidija Maurović Košćak, dipl. oec., direktorica Lokalne razvojne agencije Valpovo – Petrijevci d.o.o., Valpovo, voditeljica EU projekata,

– mr. sc. Zoran Uranjek, ,član Uprave Harburg-Freudenberger Belišće d.o.o., Belišće,

– Boris Čagalj, dipl. oec., voditelj Područnog ureda Hrvatske banke za obnovu i razvitak za Slavoniju i Baranju.  Moderator panel diskusije bit će Ivan Sarić, dipl. iur., pravni savjetnik Hrvatske udruge poslodavaca Regionalni ured Osijek.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Skip to content