Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Radno vrijeme Pon - Pet: 08:00 - 16:00

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

21. 06. 2022.

E-MOBILNOST KAO POKRETAČ RAZVOJA REGIONALNE INDUSTRIJE [OKRUGLI STOL]

OKRUGLI STOL U SKLOPU PROJEKTA „Razvoj poduzetništva u gradu Valpovu kroz informiranje i umrežavanje“, KK.03.1.2.12

E-MOBILNOST KAO POKRETAČ RAZVOJA REGIONALNE INDUSTRIJE

U sklopu projekta Razvoj poduzetništva u gradu Valpovu kroz informiranje i umrežavanje, sufinanciranog od strane Europskog fonda za regionalni razvoj, a čiji je nositelj Valpovački poduzetnički centar d.o.o., održati će se osmi okrugli stol 24.06.2022. u 12:00h u prostorijama Poduzetničkog inkubatora, Darka Sutarića 1

Na okruglom stolu govoriti će se o e- mobilnosti kao pokretaču razvoja regionalne industrije. Elektromobilnost predstavlja daleko širi koncept od razvoja autoindustrije, promjena paradigme kao priliku za rast malih proizvođača dijelova većih postrojenja za primjenu od E-distribucije do E-transporta, od OIE do E-punionica, od potrošača EE do pohrane EE.

Govoriti će se o tome koje su mogućnosti iskorištenja zamaha pojma E-mobilnosti kao platforme za transformaciju postojeće industrije (metaloprerađivačke, industrije plastike, montažne industrije) u specijaliziranu industriju kao i razvoja servisne industriju (održavanje EV i sustava, rezervni i zamjenski dijelovi); kako razvijati infrastrukturu  na području Grada Valpova za primjenu za elektropunionice, punjenja vozila vodikom, razvoj industrijskih pogona na obnovljive izvore energije i tako dalje.

Okrugli stol moći će se pratiti putem online platforme, gdje će zainteresirani moći sudjelovati odnosno postavljati pitanjima sudionicima okruglog stola.

ZOOM LINK: https://us05web.zoom.us/j/86522639697?pwd=M0YzSENpcVdIb3hDaUtyOGFXbnlCZz09

Voditelj Okruglog stola 

prof. dr. sc. Željko Hederić

 

 

 

 

 

Gosti

Vedran Taslidžić. dipl.oec.,

 

 

 

 

Predsjednik uprave Elektromodul-promet, tvrtke za izgradnju i održavanje ITS tehnologija. Kroz svoj portfelj usluga Elektromodul-promet između ostalih implementira i rješenja za adaptivno upravljanje prometom. Sestrinska tvrtka Signal-projekt se bavi prometnim simulacijama u svrhu CB analiza.

 

Izv. prof. dr. sc. Damir Blažević 

 

 

 

 

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek

Predsjednik Katedre za računalno inženjerstvo FERIT Osijek, ovlašteni inženjer elektrotehnike sa dugogodišnjim iskustvom u izradi infrastrukturnih projekata i projekata obnovljivih izvora energije uz korištenje inovativnih i inteligentnih postupaka i tehnologija. Područje rada inženjerstvo, elektrotehnika, računarstvo i umjetna inteligencija.

 

mr. sc. Zvonimir Kaprocki

General Manager TTTech Auto Osijek – razvoj i verificiranje software za auto industriju. Dio su razvojnog centra automotiv kompanije TTTech Auto iz Beča za projekte autopilota.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Skip to content