Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

16 KOL.

Javni poziv za izlaganje na 11. Valpovačkom sajmu obrtništva i malog poduzetništva

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 11. Valpovački sajam obrtništva i malog poduzetništva koji će se održati 23. rujna 2017. (subota) na Trgu kralja Tomislava u Valpovu u organizaciji Valpovačkog poduzetničkog centra, te u suorganizaciji Grada Valpova, Udruženja obrtnika Valpovo i Turističke zajednice grada Valpova.

Sajam se održava jedanaestu godinu zaredom i okuplja sve proizvođače i pružatelje usluga od obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrtnika, malih i srednjih poduzetnika, udruga, banaka i drugih. I ove godine je sajam izložbeno-prodajnog karaktera.

Svim izlagačima na 11. VALPOVAČKOM SAJMU OBRTNIŠTVA I MALOG PODUZETNIŠTVA osiguravamo natkrivene drvene štandove kao i druge nužne uvjete za izlaganje, te Vas molimo da nas na vrijeme obavijestite o svojoj namjeri sudjelovanja na sajmu, potrebnoj veličini prostora, kao i o ostalim tehničkim uvjetima koje biste željeli da Vam se osiguraju.

Cilj nam je i ove godine putem sajama prezentirati ponudu obrtništva, malog poduzetništva, poljoprivrede i agroturizma, te privući što veći broj izlagača kao i posjetitelja na područje Grada Valpova i cijele Valpovštine. Radi pravovremenih priprema molimo Vas da nas o svojoj namjeri o sudjelovanju na 11. Valpovačkom sajmu obrtništva i malog poduzetništva kao izlagač obavijestite najkasnije do 15. rujna 2017.godine.

Obrazac prijave nalazi se na web stranici www.valpoc.hr ili ga možete potražiti osobno u Valpovačkom poduzetničkom centru te popunjen dostavite na na e-mail:vpckontakt@gmail.com ili osobno u Valpovačkom poduzetničkom centaru. Kralja P. Krešimira IV, br 2 ili na broj telefona 031/ 651 411.

Radujemo se Vašem dolasku!

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Skip to content