Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

27. 11. 2017.

KINO VIKEND 01.-03. PROSINCA

U SUBOTU, 02. PROSINCA, KINO NE RADI ZBOG ODRŽAVANJA KONCERTA PRIGODOM DANA GRADA!

Nedjelja u 16:00 sati

COCO I VELIKA TAJNA 3D

(COCO)

Žanr: animacija, avantura, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 23.11.2017.

Trajanje:  105 + 22* minuta (kratki film „Snježno kraljevstvo: Olafova Pustolovina“ u trajanju od 22 minute prikazuje se prije filma Coco i velika tajna)

Uloge: Dino Miklaužić, Fabijan Pavao Medvešek

Sadržaj: Unatoč zapanjujućoj obiteljskoj zabrani glazbe, koja traje već generacijama, Miguel sanja o tome da postane vrstan glazbenik kao njegov idol Ernesto de la Cruz. U očajničkom pokušaju da dokaže svoj talent, Miguel se nađe u fantastičnoj, šarenoj Zemlji mrtvih slijedeći tajanstven lanac događaja. Usput upoznaje šarmantnog prevaranta Hectora i oni zajedno kreću na veličanstveno putovanje otkrivanja prave priče o povijesti Miguelove obitelji.

O SNJEŽNOM KRALJEVSTVU: OLAFOVA PUSTOLOVINA

U ovom kratkom Disneyjevom animiranom filmu u trajanju od 22 minute, Olaf i Sven udružuju se u veseloj misiji. Prvi su zimski blagdani otkad su se ponovo širom otvorile dveri pa Anna i Elsa organiziraju svečanost za sve u Arendelleu. Kad mještani neočekivano rano krenu odlaziti sa zabave kako bi uživali svatko u svojim blagdanskim običajima, sestre shvate kako nemaju vlastitih obiteljskih običaja. Zato se Olaf zaputi češljati cijelo kraljevstvo kako bi natrag donio najbolje običaje i spasio prvi Božić svojih prijateljica. Film je režirao dobitnik Oscara Roy Conli, scenarij je napisao Jac Schaeffer, a četiri originalne pjesme napisale su Elyssa Samsel i Kate Anderson.

Petak i nedjelja u 18:00 i 20:00 sati        

TATICA SE VRATIO ZA BOŽIĆ  

(Daddy’s Home 2)

Žanr: komedija

U kinima od: 30.11.2017.

Uloge: Will Ferrell, Linda Cardellini, Mark Wahlberg, Mel Gibson

Trajanje: 100 minuta

Sadržaj: Brad i Dusty su uspjeli postići nemoguće: primirje i zajedničko očinstvo. Sve djeluje skladno sve dok Dustyjev macho tata Kurt i Bradov ultra emotivan otac Don ne najave svoj dolazak za Božić. Kurt (Mel Gibson) će unijeti razdor između Dustyja i Brada svojim nametanjem mišljena i neslaganjem s njihovim zajedničkim odlukama vezanim za odgoj njihove djece. Hoće li Dusty i Brad uspjeti dokazati Kurtu da je njihov moderan način odgoja učinkovit i spasiti zajednički Božić?

 

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Skip to content