Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

02 LIS.

KINO VIKEND 04.-06. LISTOPADA

Subota i nedjelja u 16:00 sati

JANKO STRIŽIĆ FILM: FARMAGEDON

(A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon)

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: animirani

U kinima od: 26.09.2019.

Trajanje:  86 minuta

Sadržaj: Čudna svjetla iznad mirnog grada Mossinghama najavljuju dolazak tajanstvenog posjetitelja s drugog kraja galaksije… no na obližnjoj Mossy Bottom farmi Shaun ima druge stvari na pameti, a njegove vragolije neprestano prekida razdraženi pas Bitzer. Kada maleni preslatki izvanzemaljac s nevjerojatnim moćima prisilno sleti blizu Mossy Bottom farme, Shaun uskoro vidi priliku za izvanzemaljsku zabavu i avanturu, te kreće na misiju: mora otpratiti intergalaktičku posjetiteljicu prije nego je ulovi zlobna organizacija.

Petak, subota i nedjelja u 18:00 sati

PREVARANTICE S WALL STREETA

(Hustlers)

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: komedija, drama, kriminalistički

U kinima od: 12.09.2019.

Trajanje:  110 minuta

Uloge: Jennifer Lopez, Constance Wu, Cardi B, Julia Stiles

Sadržaj: Ne postoji bolja glumačka postava od glazbenih zvijezda Jennifer Lopez i Cardi B za priču o osveti striptizeta klijetima na Wall Streetu. Prije nego što je Cardi postala megapopularna kao rep zvijezda, radila je upravo kao striptizeta u New Yorku. Priča prati plan za osvetu dviju zaposlenica striptiz kluba koje udružuju snage protiv muškaraca s Wall Streeta koji su njihovi klijenti. Uz Lopez i Cardi, u filmu gledamo i Constance Wu, Lili Reinhart (iz Riverdalea), Keke Palmer (iz Scream Queens), Juliju Stiles (Silver Linings Playbook) i dobitnicu Oscara Mercedes Ruehl. Radnja filma je inspirirana člankom iz New York Magazina koji je izašao 2016. godine.

Petak, subota i nedjelja u 20:00 sati

JOKER

(Joker)

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: kriminalistički triler

U kinima od: 03.10.2019.

Trajanje:  122 minuta

Uloge: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz

Sadržaj: Ovo je neispričana, samostalna priča o jednom od najpoznatijih i najozloglašenijih negativaca. Joker je izmišljeni lik, supernegativac koji se pojavljuje u DC stripovima. Kroz svoja stripovska pojavljivanja, Joker je prikazan kao visoko inteligentan kriminalac čija je karakterizacija varirala tijekom različitih razdoblja. Redateljevo istraživanje Arthura Flecka (Phoenix), čovjeka kojeg je društvo odbacilo, nije samo studija o karakteru, već puno više od toga. Uz Phoenixa, u ostalim su ulogama: dobitnik nagrade Oscar® Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Marc Maron, Bill Camp, Glenn Fleshler, Shea Whigham, Brett Cullen, Douglas Hodge i Josh Pais.Za režiju i produkciju je zaslužan nominiran za nagradu Oscar® Todd Phillips, tvorac trilogije Mamurluk.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti