Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

04 OžU.

KINO VIKEND 06. -08. OŽUJKA

Subota i nedjelja u 16:00 sati

PLAYMOBIL FILM

(Playmobil)

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 27.02.2020.

Trajanje:  99 minuta

Uloge:  MIRELA VIDEK, NIKOLA ČIČA,HRVOJE KLOBUČAR, NIKOLA MARJANOVIĆ

Sadržaj: Kada njen mlađi brat Charlie neočekivano nestane u magičnom, animiranom svijetu PLAYMOBIL-a, nepripremljena Marla mora da ode u potragu života da bi ga vratila kući. Krenuvši na fantastično putovanje kroz zapanjujuće nove svjetove, Marla se udružuje sa neobičnim i hrabrim novim prijateljima – slatkorječivim vozačem koji prevozi hranu po imenu Del, oštrim i harizmatičnim agentom Rexom Dasherom, dobroćudnim nestašnim robotom, ekstravagantnom dobrom vilom i mnogim drugima. Kroz njihovu uzbudljivu avanturu, Marla i Charlie shvataju da bez obzira na to kako se život odvija, možete postići bilo šta kada vjerujete u sebe!

Petak, subota i nedjelja u 18:00 sati 

EMMA

(Emma)

Žanr: drama

U kinima od: 05.03.2020.

Trajanje:  125 minuta

Uloge: Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn, Bill Nighy, Mia Goth, Miranda Hart, Josh O’Connor, Callum Turner, Rupert Graves

Sadržaj: Emmu, glavni lik prema istoimenom romanu Jane Austen iz 1815. g, glumi Anya Taylor-Joy, široj publici poznata po ulogama u filmovima Split, Glass i Morgan. Emma je bogata mlada žena iz uspavanog sela koja vjeruje da se neće udati, ali sigurna je da može uspjeti spojiti svoje susjede u romantičnu vezu.

U filmu, ostale uloge tumače Johnny Flynn koji bi trebao bi biti njezin odabranik Knightley, Bill Nighy kao Emmin pretjerano zaštitnički otac, gospodin Woodhouse te Josh OConnor kao zamjenjivi seoski vikar, gospodin Elton.

Petak, subota i nedjelja u 20:00 sati

PODRŽITE DJEVOJKE

(Support The Girls)

 

Žanr: komedija

U kinima od: 07.03.2020.

Trajanje: 90 minuta

Uloge: Regina Hall, Haley Lu Richardson, Dylan Gelula, Zoe Graham, Ann McCaskey, Elizabeth Trieu

Sadržaj: Lisa je šefica u baru čija je politika zapošljavanje oskudno odjevenih konobarica. Svoj posao uzima ozbiljno te štiti djevojke od neprimjerenog i sirovog ponašanja gostiju. Unatoč Lisinoj predanosti poslu, njezin nekompetentni, rasistički nastrojen šef stalno traži razlog da je otpusti. Kao dobru priliku vidi Lisinu odluku da djevojke angažira u praonici automobila kako bi prikupile novac za kolegicu koja je autom udarila bivšeg dečka. A da stvar bude gora, tu je i provalnik zaglavljen u ventilacijskom otvoru.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti