Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

07 LIS.

KINO VIKEND 09. -11. LISTOPADA

Petak, subota i nedjelja u 16:00 sati

VIK I ČAROBNI MAČ

(Vic the Viking and the Magic Sword)

 

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 08.10.2020.

Trajanje:  82 minuta

Uloge:  Robert Ugrina, Sanja Hrenar, Zoran Pribičević, Damir Martinović Mrle

Sadržaj: Vik je sin moćnog Halvara, vikinškog poglavara. Njegov tata ima zlatno srce, ali djeluje brže nego što misli, što nažalost stvara probleme čitavom plemenu. Vik možda nema očinsku snagu, ali ima hrabro srce i prilično je lukav. Obje ove vrline će se pokazati ključnim kada se, zahvaljujući zlosretnom prokletstvu, Vikijeva majka pretvori u zlatni kip. Hrabri momak će okupiti posadu koja kreće u potragu za čarobnim otokom. Prema legendi, samo tamo možete poništiti čaroliju i vratiti majku. Ulog će biti ne samo sudbina voljene majke, već i sudbina cijelog plemena.

Petak, subota i nedjelja u 19:00 sati

RAT U KUĆI

(War with Grandpa)

 

Žanr: komedija

U kinima od: 17.09.2020

Trajanje:  98 minuta

Uloge:  Robert De Niro, Christopher Walken, Uma Thurman

Sadržaj: Desetogodišnji Peter oduševljen je viješću da se njegov djed doseljava k njemu, no, njegovom uzbuđenju dolazi kraj kada shvati da se od njega očekuje da djedu prepusti svoju sobu, dok bi on trebao noćiti na jezivom tavanu.Iako jako voli svog djeda, Peter želi svoju sobu nazad i ne preostaje mu ništa drugo nego objaviti rat. Udružuje se s prijateljima te zajedno kuju opake planove protiv djeda, kako bi ga natjerali da preda sobu. Ipak, krv nije voda, a uskoro postaje jasno da je Peter svoju tvrdoglavost i borbene gene naslijedio, pogađate, od djeda! Prava zabava za publiku tek počinje kada se djed se ne želi predati već odlučuje suprotstaviti se malim urotnicima, smišljajući osvetu.

Ova fantastična obiteljska komedija, redatelja Tima Hilla, s neponovljivim Robert De Nirom u glavnoj ulozi djeda, obećavajuće je filmsko štivo za sve generacije koje nikako ne smijete propustiti!

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Skip to content