Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

08 SIJ.

KINO VIKEND 10. -12. SIJEČNJA

Subota i nedjelja u 16:00 sati

FRKA

(Trouble)

 

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 02.01.2020.

Trajanje:  87 minuta

Uloge:  Zoran Pribičević, Tara Thaller, Iskra Jirsak, Hana Hegedušić, Ivan Šarić, Ljubomir Kerekeš, Luka Petrušić, Dražen Bratulić, Marin Ivanović Stoka, Daniel Dizdar, Lana Klingor Mihić

Sadržaj: Otkako je bio štene, Frka živi lagodnim životom. Živi u velikoj vili, jede sočne odreske, spava na najfinijoj posteljini i živi životom o kakvom pas može samo sanjati. Kada ostane bez vlasnika, Frka se nađe sam na ulici, daleko od svoje kuće. Frkina naviknutost na privilegirani život čini ga klasičnim primjerom ribe na suhom u ovom zastrašujućem svijetu. U međuvremenu, pohlepni rođaci njegovog vlasnika zaposlili su tragača za životinjama kako bi ga pronašli, čega Frka nije uopće svjestan, jer je zapravo upravo on ključan za dobivanje nasljedstva. Dok se Frka trudi preživjeti, nesvjesno ostaje jedan korak ispred svih koji ga traže i upoznaje Rousey, okorjelu lutalicu koja će ga uzeti pod svoje okrilje i naučiti kako se snalaziti u stvarnom svijetu, i Zoe, osamnaestogodišnju glazbenicu u usponu koja se također trudi pronaći gdje točno pripada. Na svoj način će obje pomoći Frki otkriti da najvažnije u životu nije ono što imaš nego koga imaš uza sebe.

 

Petak, subota i nedjelja u 18:00 sati

IGRA S VATROM

(Playing with fire)

Žanr: komedija

U kinima od: 02.01.2020.

Trajanje:  96 minuta

Uloge: John Cena, Brianna Hildebrand, Judy Greer

Sadržaj: Kada su Jake Carson (John Cena) i njegov elitni tim iskusnih vatrogasaca (Keegan-Michael Key, John Leguizamo i Tyler Mane) od požara došli spasiti troje klinaca, brzo shvaćaju da ih nikakav trening nije mogao pripremiti za taj najzahtjevniji posao – dadilje. Vatrogasci nikako ne uspijevaju locirati roditelje spašene djece, dok svoje živote, poslove, pa čak i svoju vatrogasnu službu okreću naglavačke. Brzo će otkriti kako su ta djeca poput vatre – divlja i nepredvidiva.

 

Petak, subota i nedjelja u 20:00 sati

 1917

 (1917)

 

Žanr: Ratna drama

U kinima od: 09.01.2020.

Trajanje:  118 minuta

Uloge: Andrew Scott, Benedict Cumberbatch, Richard Madden, Colin Firth

Sadržaj: Napeta ratna drama prati dva mlada britanska vojnika, koji dobivaju naizgled nemoguću misiju. U utrci protiv vremena moraju prijeći neprijateljski teritorij i dostaviti poruku koja će zaustaviti ubojiti napad na stotine vojnika, koji nemaju pojma da se napad sprema, a među njima je i brat jednog od dvojice vojnika. Oscarovac Mendes u filmu prikazuje zaista fantastične, ali i zastrašujuće ratne scene koje nismo do sada imali prilike vidjeti na velikom platnu.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti