Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

09 RUJ.

KINO VIKEND 11. -13. RUJNA

Petak, subota i nedjelja u 16:00 sati

LASSIE SE VRAĆE KUĆI

(Lassie Come Home)

 

Žanr: avantura

U kinima od: 27.08.2020.

Trajanje:  100 minuta

Uloge:  Sebastian Bezzel, Anna Maria Muhe, Nico Marischa, Bella Bading

Sadržaj: Najpoznatiji pas u povijesti filma, Lassie, se vraća na filmska platna. Prekrasna priča o nerazdvojnom prijateljstvu između dječaka i njegovog škotskog ovčara Lassiea temeljena je na svjetski poznatom romanu engleskog pisca Erica Knighta.

Dječak Florian se nikako ne može pomiriti s razdvajanjem od svog četveronožnog prijatelja nakon što se njegova obitelj seli u novi stan. Niti dječak niti pas se ne mogu pomiriti s takvom situacijom i rade sve što je u njihovoj mogućnosti da ponovo budu zajedno. Obiteljsku avanturu režirao je Hanno Olderdissen, a producent je Henning Ferber..

 

Petak, subota i nedjelja u 19:00 sati

POSLIJE SVEGA: SUDAR

(After We Collided)

Žanr: Drama, romantični

U kinima od: 10.09.2020

Trajanje:  105 minuta

Uloge:  Candice King,  Inanna Sarkis,  Dylan Sprouse

Sadržaj: Nastavak velike uspješnice serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenog prema bestseleru spisateljice Anne Todd koji je proglašen novom globalnom senzacijom poput Twilight sage i erotsko-romantične trilogije Pedest nijansi sive.

Nakon burnog početka veze i šokantnog otkrića, Tessa i Hardin moraju pronaći način da nastave svoju romansu. No, može li ljubav koja ne priznaje granice doista opstati? Tessa polako počinje uviđati kako bi mogla izgubiti sve. Hardin shvaća da nema što izgubiti – osim nje. Je li se doista spreman promijeniti zbog ljubavi? Koliko je ona spremna opraštati i, još važnije, sviđa li joj se doista slika budućnosti s Hardinom?

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Skip to content