Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

10 OžU.

KINO VIKEND 12.-14. OŽUJKA

Petak, subota i nedjelja u 16:00 sati

TOM I JERRY

(Tom & Jerry)

 

Žanr: animacija, avantura, komedija, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 25.02.2021.

Trajanje:  101 minuta

Uloge:  Dajana Čuljak, Jan Kerekeš, Dražen Čuček, Marko Cindrić, Ivan Colarić, Mirna Medaković

Sadržaj: Nezaboravni mačak i miš koji su obilježili mnoga djetinjstva, vraćaju se u najvećem metežu na velikom platnu!

Jedno od najomiljenijih rivalstava u povijesti ponovno oživljava kad se Jerry useli u najljepši hotel New Yorka uoči “vjenčanja stoljeća”, prisiljavajući očajnog organizatora vjenčanja da hitno zatraži nužne mjere. Chloë Grace Moretz nalazi se u ulozi tek zaposlene Kayle, koja ima zadatak riješiti problem glodavaca u hotelu prije važnog događaja. Kayla za pomoć uzima Toma kako bi zajednički zaustavili nestašnog Jerryja.

Slijedi naravno epska bitka mačke i miša koja prijeti uništenjem njezine karijere, vjenčanja, a moguće i samog hotela. No uskoro se pojavljuje još veći problem: zlobni i ambiciozni djelatnik koji se urotio protiv njih troje.

 

Petak, subota i nedjelja u 19:00 sati  

HODAJUĆI KAOS

(Chaos Walking)

 

Žanr: SF, avantura

U kinima od: 11.03.2021.

Trajanje:  109 minuta

Uloge: Daisy Ridley, Tom Holland, Mads Mikkelsen

Sadržaj: Film je temeljen na bestseleru The Knife of Never Letting Go, prvog romana trilogije Chaos Walking autora Patricka Nessa.

U ne tako dalekoj budućnosti, Todd Hewitt (Tom Holland) otkriva Violu (Daisy Ridley), tajanstvenu djevojku koja se srušila na njegov planet, na kojem su sve žene nestale, a muškarce muči “Buka” – sila koja stavlja na vidjelo sve njihove misli. U ovom opasnom krajoliku, Violin život je ugrožen – i dok se Todd zavjetuje da će je štititi, morat će otkriti vlastitu unutarnju moć i otkriti tamne tajne planeta.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Skip to content