Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

11 STU.

KINO VIKEND 13.-15. STUDENOG

Petak, subota i nedjelja u 16:00 sati

TROLOVI: SVJETSKA TURNEJA

(Trolls World Tour)

 

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 29.10.2020.

Trajanje:  91 minuta

Uloge:  Renata Sabljak, Pavao Fabijan Medvešek, Mladen Vasari, Dušan Bućan

Sadržaj: Popularni Trolovi se vraćaju! Veliki hit iz 2016. godine dobiva nastavak jer se mala stvorenja koja vole pjevati i plesati vraćaju na velike ekrane 2020. godine. Trolovi će u svojim pustolovinama otkriti da nisu sami i da uz njih postoji još pet različitih Trolovskih plemena, svatko sa svojim glazbenim žanrom: Funkom, Countryiem Technom, Klasikom, Popom i Rockom. Tvorci Shreka i Malog šefa kreću u novu glazbenu avanturu u kojoj će se naći i originalna muzika Justina Timberlakea koji je zaradio nominaciju za Oscara za pjesmu „Can’t Stop the Feeling!”. Trolovi Svjetska turneja režira Walt Dohrn, koji je radio i na prvom nastavku Trolova, dok je producent Gina Shay.

Članica hard-rock plemena Kraljica Barb uz pomoć svog oca Kralja Thrasha želi uništiti sve ostale glazbene žanrove kako bi mogao rock zavladati. Kako bi se spriječio taj crni scenarij sva ostala plemena se moraju ujediniti u obrani svijeta i glazbe.

Petak, subota i nedjelja u 19:00 sati

POKAJNIK

(Honest Thief)

Žanr: akcija

U kinima od: 12.11.2020.

Trajanje:  99 minuta

Uloge:  Liam Neeson, Kate Walsh, Jai Courtney

Sadržaj: Veliki povratak Liama Neesona u napetoj priči redatelja Marka Williamsa, jednog od autora popularne serije “Ozark”!

Tom Carter je pljačkaš koji je tijekom karijere ukrao 9 milijuna dolara iz nekoliko manjih banaka diljem SAD-a. Bez uhićenja, bez otkrivanja identiteta. Nakon što upozna Annie, Tom želi napustiti posao i početi novi život s voljenom ženom. Naravno da stvari neće ići tako glatko. Dva mlada FBI agenta kojima je dodijeljen njegov slučaj odluče tih 9 milijuna zadržati za sebe, a usput prišiti Tomu ubojstvo njihovog nadređenog.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Skip to content