Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

12 SVI.

KINO VIKEND 14.-16. SVIBNJA

Petak, subota i nedjelja u 17:00 sati

AINBO: DOBRI DUH AMAZONE

(Ainbo)

 

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 06.05.2021.

Trajanje:  84 minute

Uloge:  Amanda Prenkaj, Dunja Fajdić, Ronald Žlabur, Goran Malus, Slavko Juraga, Hrvoje Klobučar

Sadržaj: AINBO je edukativna, ekološka priča puna ljubavi, ispričana iz srca autohtonih ljudi koji su živjeli u amazonskoj prašumi i njihovoj borbi za zaštitu svoje zemlje.

Ainbo je priča o djevojčici koja se rodila i odrasla u najdubljoj džungli Amazone u selu Colonia. Jednog dana otkrije da je njezina zemlja ugrožena i shvati da na svijetu postoje i drugi ljudi, osim njezinih. Koristeći pomoć svojih duhovnih vodiča, kreće na put tražeći pomoć od najmoćnije Majke Duha Amazone, Kornjače “Motelo Mama”. Vođena njezinim savjetima, Ainbo je odlučna spasiti svoj raj od pohlepne i prekomjerne sječe stabala te ilegalnog iskopavanja i spasiti svoje ljude prije nego što bude prekasno.

Petak, subota i nedjelja u 20:00 sati  

SPIRALA STRAHA: NOVO POGLAVLJE SLAGALICE STRAVE

(Spiral: From the Book of Saw)

Žanr: horor

U kinima od: 13.05.2021.

Trajanje:  93 minuta

Uloge: Chris Rock, Samuel L. Jackson, Marisol Nichols

Sadržaj: Reboot franšize Slagalica strave sledit će krv u žilama ljubiteljima strave i užasa. Samuel L. Jackson u jednoj je od glavnih uloga u novom nastavku, uz još jednu glumačku legendu Chrisa Rocka.

Pod budnim okom cijenjenog policijskog veterana Marcusa (Samuel L. Jackson), hrabri detektiv Ezekiel “Zeke” Banks (Chris Rock) i njegov partner (Max Minghella) preuzimaju istragu ubojstava koja jezivo podsjećaju na strašnu prošlost. Zarobljen u produbljujućoj misteriji, Zeke se našao u središtu morbidne igre ubojice.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Skip to content