Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

16 PRO.

KINO VIKEND 18.-20. PROSINCA

Petak, subota i nedjelja u 16:00 sati

KUĆNI LJUBIMCI NA TAJNOM ZADATKU

(Pets United)

 

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 19.11.2020.

Trajanje:  92 minute

Uloge:  Marko Cindrić, Tihana Fraculj, Ronald Žlabur, Marko Torjanac, Alen Šalinović, Janko Popović Volarić

Sadržaj: Roger je pas lutalica koji brine o napuštenim životinjama Robo Citya tako što krade hranu od bogatih i donosi je manje bogatim životinjama. Prilikom jedne takve krađe on upozna Belle, bogatu i razmaženu mačku te njih dvoje odmah upadnu u klasičnu pas-mačka svađu. Za to vrijeme roboti preuzimaju Robo City, a u tome im i pomaže gradonačelnik koji želi protjerati sve druge stanovnike grada. Roger i Belle bježeći pred robotima susreću brojne druge životinje koje su vlasnici zaboravili prilikom bijega, te shvaćaju da se unatoč svojim različitostima moraju osloniti jedni na druge kako bi preživjeli.

Petak, subota i nedjelja u 19:00 sati

IZA ZATVORENIH VRATA

(Songbird)

 

Žanr: triler

U kinima od: 17.12.2020.

Trajanje:  85 minuta

Uloge:  K.J. Apa, Sofia Carson, Craig Robinson

Sadržaj: Radnja filma smještena je u blisku budućnost, u 2022. godinu, kada je svijet već nekoliko godina u pandemiji. Novi i brutalni zakoni dio su svakodnevnice, gradovi su podijeljeni u zone, a zastrašujući je virus razlog zbog kojeg ljudi nisu u bolnicama, već u posebnim karantenskim kampovima. Nico (K.J. Apa) i Sara (Sofia Carson) su par koji se zapravo nikad nije uspio dobro upoznati zbog strogih mjera lockdowna. Kako bi konačno bili zajedno, Nico mora pronaći način da sigurno dođe do nje, unatoč policijskim mjerama na snazi.

Film je nastao u produkciji Michaela Baya, poznatog po hitovima „Pročišćenje” i „Mjesto Tišine”, a snimljen je na autentičnim lokacijama za vrijeme karantene, prije svega nekoliko mjeseci.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Skip to content