Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

17 LIP.

KINO VIKEND 19. -21. LIPNJA

Petak, subota i nedjelja u 17:00 sati

NAJNOGOMETAŠI

(Los futbolísimos)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: obiteljski

U kinima od: 2018.

Trajanje:  103 minuta

Uloge:  Julio Bohigas-Couto, Milene Mayer, Marcos Milara

Sadržaj: Pakete, Helena i njihovi vršnjaci upadaju u sve vrsta avantura u kojima će na ispit izaći njihova snalažljivost, ali i prijateljstvo. A sve da se otkrije tajna koja bi mogla zaustaviti njihov nogometni tim i nerazdvojnu ekipu. Jesu li žrtve zavjere ili je sve samo splet neobičnih okolnosti? Došlo je vrijeme za tajni pakt Najnogometaša s ciljem rješavanja tajne i spašavanja prijateljstava.

 

Petak, subota i nedjelja u 20:00 sati

4 RUŽE

(4 ruže)

 

Žanr: krimi, drama

U kinima od: 2019.

Trajanje: 102 minuta

Uloge: Milos Samolov, Boris Milivojević, Srđan Žika Todorović

Sadržaj: Velika glumačka imena u filmu „Četiri ruže” donose nam priču jednog običnog čovjeka kojeg su privukla svjetla velegrada sa svim svojim čarima i porocima, kroz koju otkrivamo dileme i ideje s kojima se svako od nas susretne prije ili kasnije. Šule u Beograd dolazi iz provincije, i već prvog dana uz posao osiguranja u lokalnom klubu, dobiva nadimak Tarzan. U želji da bude dio gradske ekipe, on postaje “momak za sve”. Ispunjava svaki zahtjev nadređenih, a ne odbija ni poslove s one strane zakona. Čitav njegov život vrti se oko lokala u kome će upoznati galeriju autentičnih gradskih likova. Kada na beogradske ulice padne noć, klub „Četiri ruže“ otvorit će svoja vrata.Svaka noć u klubu pamtit će se po nečemu. Međutim, baš ova noć, u kojoj Tarzan iznenada nestaje, za sobom će povući niz događaja koji će do jutra svima njima promijeniti živote.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti