Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

19 SVI.

KINO VIKEND 21-23. SVIBNJA

Petak, subota i nedjelja u 17:00 sati

AINBO: DOBRI DUH AMAZONE

(Ainbo)

 

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 06.05.2021.

Trajanje:  84 minute

Uloge:  Amanda Prenkaj, Dunja Fajdić, Ronald Žlabur, Goran Malus, Slavko Juraga, Hrvoje Klobučar

Sadržaj: AINBO je edukativna, ekološka priča puna ljubavi, ispričana iz srca autohtonih ljudi koji su živjeli u amazonskoj prašumi i njihovoj borbi za zaštitu svoje zemlje.

Ainbo je priča o djevojčici koja se rodila i odrasla u najdubljoj džungli Amazone u selu Colonia. Jednog dana otkrije da je njezina zemlja ugrožena i shvati da na svijetu postoje i drugi ljudi, osim njezinih. Koristeći pomoć svojih duhovnih vodiča, kreće na put tražeći pomoć od najmoćnije Majke Duha Amazone, Kornjače “Motelo Mama”. Vođena njezinim savjetima, Ainbo je odlučna spasiti svoj raj od pohlepne i prekomjerne sječe stabala te ilegalnog iskopavanja i spasiti svoje ljude prije nego što bude prekasno.

Petak, subota i nedjelja u 20:00 sati  

PUTNICI

(Voyagers)

Žanr: SF, triler, avantura

U kinima od: 20.05.2021.

Trajanje:  108 minuta

Uloge: Colin Farrell, Tye Sheridan, Lily-Rose Depp

Sadržaj: Distopijski triler kojeg nazivaju Gospodarom muha za nove generacije!

U skoroj budućnosti u kojoj je ljudska rasa u opasnosti, skupina od tridesetak mladića i žena poslana je na ekspediciju u svemir kako bi kolonizirali novootkriveni planet. Skupina je prethodno trenirana upravo za tu svrhu, suzbijenih emocionalnih impulsa i pojačane inteligencije. Međutim, kad posada otkrije uznemirujuće tajne o misiji, kreću prkositi toj obuci i počinju istraživati svoje najprimitivnije prirodne nagone i impulse. Dok se život na brodu pretvara u kaos, prožima ih strah, požuda i glad za moći.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Skip to content