Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

19 VELJ.

KINO VIKEND 21. -23. VELJAČE

Subota i nedjelja u 16:00 sati

SONIC:SUPER JEŽ

(Sonic the Hedgehog)

Žanr: akcija, avanturistički, obiteljski, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 13.02.2020.

Trajanje:  100 minuta

Uloge:  Ivan Đuričić, Luka Bulović, Ivan Šarić, Ana Magud, Ronald Žlabur

Sadržaj: Sonic: Super jež je akcijska obiteljska komedija, temeljena na jednoj od najpopularnijih globalnih videoigrica Sege čiji je glavni protagonist sarkastičan svijetloplavi jež. Sonic: Super jež temeljen je na megapopularnoj igrici o plavom ježu sa supermoćima. U filmu pratimo Sonicovo snalaženje u životu na Zemlji u čemu mu najviše pomaže njegov novi najbolji ljudski prijatelj – lokalni policajac Tom. Najveću nepriliku stvara im zločesti doktor Robotnik (Jim Carrey) koji pokušava uloviti Sonica kako bi od njega ukrao supermoći i zavladao svijetom.

Petak, subota i nedjelja u 18:00 sati 

ZOV DIVLJINE

(The Call of the Wild)

Žanr: avantura

U kinima od: 20.02.2020.

Trajanje:  100 minuta

Uloge: Harrison Ford, Dan Stevens, Karen Gillan

Sadržaj: Zov divljine je nastao prema istoimenoj noveli Jacka Londona koji više od 100 godina slavi ljepote prirode i priča o prijateljstvu čovjeka i životinja. ZOV DIVLJINE na velika platna živopisno donosi priču o Bucku, psu velikog srca čiji je život okrenut naopačke kada je iznenada izgnan iz svog doma u Kaliforniji i preseljen duboko u srce Aljaske tijekom zlatne groznice 1890-ih. Kao novajlija u ekipi pasa za dostavu – a kasnije i njihov vođa – Buck prolazi svoju životnu avanturu, konačno pronalazeći svoje pravo mjesto u svijetu i postajući gospodar vlastite sudbine. Zvijezde filma su legendarni Harrison Ford, Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillan, Bradley Whitford i Colin Woodell. Redatelj filma je Chris Sanders (Kako izdresirati zmaja), a scenarist Michael Green (Ubojstvo na Orient Expressu).

 

Petak, subota i nedjelja u 20:00 sati

KAO ŠEFICA

(Like a Boss)

 

Žanr: komedija

U kinima od: 20.02.2020.

Trajanje: 83 minuta

Uloge: Rose Byrne, Salma Hayek, Tiffany Haddish

Sadržaj: Film o ljepoti i ženskoj konkurenciji! Nove kraljice komedije Tiffany Haddishi i Rose Byrne su zvijezde komedije u kojoj im Salma Hayek, vlasnica slavne kozmetičke kuće, mrsi račune. Najbolje prijateljice Mia i Mel (Tiffany Haddish i Rose Byrne) žive život iz snova vodeći vlastitu kozmetičku kompaniju koju su zajedno gradile od samog početka. Nažalost, zapadaju u financijske poteškoće, a iz tih problema mogu se izvući ukoliko pristanu na preuzimanje od strane moćne kompanije Claire Luna (Hayek). Nova poslovna ponuda staviti će na kušnju dugogodišnje prijateljstvo, a ni svijet ljepote više neće bit tako lijep.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti