Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

22 RUJ.

KINO VIKEND 24.-26. RUJNA

Petak, subota i nedjelja u 17:00 sati

MALI ŠEF: OBITELJSKI POSAO

(The Boss Baby: Family Business)

 

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 16.09.2021.

Trajanje:  107 minuta

Uloge:  Luka Peroš, Ronald Žlabur, Mila Elegović, Ervin Baučić, Marko Makovičić, Hana Hegedušić

Sadržaj: U nastavku DreamWorks-ove hit animirane komedije, braća Templeton – Tim (originalni glas daje James Marsden) i njegov mlađi brat Ted (originalni glas daje Alec Baldwin) – odrasli su ljudi te su se udaljili jedan od drugoga. Tim je oženjen, postao je otac i prava kućanica. Ted je šef u velikom investicijskom fondu. U njihov život ulazi novi Mali šef s revolucionarnim I can stavom koji će ih ponovo spojiti i pokrenuti novi obiteljski posao.

Tim i njegova žena, Carol (originalni glas daje Eva Longoria) koja je šef u kući, žive u predgrađu sa super pametnom sedmogodišnjom kćerkom Tabithom (originalni glas daje Ariana Greenblatt), i pre slatkom bebom Tinom (originalni glas daje Amy Sedaris). Tabitha, koja je prva u svom razredu na Acorn Centru za obrazovanje mladih, idealizira ujaka Teda i želi postati kao on, ali Tim se boji da radi previše te da će izgubiti normalno djetinjstvo i odrastanje

Petak, subota i nedjelja u 20:00 sati   

KOLONIJA

(Tides)

Žanr: SF triler

U kinima od: 23.09.2021.

Trajanje:  104 minuta

Uloge: Nora Arnezeder, Sarah-Sofie Boussnina, Iain Glen

Sadržaj: Smještena u daleku budućnost, radnja ovog znanstveno – fantastičnog trilera publiku vodi na putovanje prepuno iznenađujućih preokreta u jedinstveni svijet u kojem se čovječanstvo nalazi između života i smrti.

Kad je život na zemlji postalo nemoguć, vladajuća elita naselila je planet Kepler 209. Ali zbog njegove atmosfere novi stanovnici postaju sterilni. Dvije generacije kasnije, treba utvrditi je li život na zemlji ponovno moguć: Misija Ulysses II trebala bi donijeti sigurnost. Astronautkinja Blake jedina je preživjela slijetanje kapsule – ali ubrzo shvaća da nije sama na Zemlji. Borba za opstanak započinje i Blake je primorana donositi odluke koje će odrediti sudbinu cijelog čovječanstva.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Skip to content