Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

24 LIS.

KINO VIKEND 25.-27. LISTOPADA

Subota i nedjelja u 16:00 sati

EVEREST: MLADI JETI

(Abominable)

Žanr: animirani

U kinima od: 17.10.2019.

Trajanje:  98 minuta

Uloge:  Amanda Prenkaj, Mateo Videk, Adrijan Popović, Jasna Bilušić, Goran Malus, Branka Cvitković, Csilla Barath Bastajić

Sadržaj: Kada se tinejdžerka Yi susreće s mladim Jetijem na krovu svoje zgrade u Šangaju, ona i njezini nestašni prijatelji, Jin i Peng upuštaju se u epsku potragu da ponovno ujedinite čarobno stvorenje sa svojom obitelji na najvišoj točki na Zemlji.

Ali troje prijatelja morat će ostati jedan korak ispred Burnisha, bogatog čovjeka koji želi uhvatiti Jetija, i zoologa dr. Zare kako bi pomogli Everestu da se vrati kući.

Da li će se Everest uspjeti vratiti kući, provjerite u kinima 17.10.2019.

Petak, subota i nedjelja u 18:00 sati

PUTOVANJE JEDNOG PSA

(A Dog’s Journey)

 

 

Žanr: Avantura, obiteljski

U kinima od: 03.10.2019.

Trajanje:  109 minuta

Uloge: Josh Gad, Dennis Quaid, Kathryn Prescott

Sadržaj: Bailey je u prvom filmu Smisao života jednog psa doživio čak četiri reinkarnacije u isto toliko pasmina. Mješanac australskog ovčara i bernardinca sada dane provodi u lagodnom životu na farmi u Michiganu zajedno s Ethanom, koji je kao i Bailey sada već u zrelim godinama, njegovom suprugom Hannah i njihovom unukom CJ.Kako se Baileyjeva duša priprema napustiti ovaj život, Ethanu daje obećanje da će njegovu unuku CJ pratiti kroz svoj novi život i štiti je pod svaku cijenu.Tada započinje nova Baileyjeva avantura koji uz CJ pronalazi svoju novu sudbinu i formira neraskidivu vezu koja će njega i ljude koje voli voditi na mjesta koja nikada nisu zamišljali.

Petak, subota i nedjelja u 20:00 sati

POVRATAK U ZEMLJU ZOMBIJA

(Zombieland: Double Tap)

 

 

Žanr: akcija, komedija

U kinima od: 17.10.2019.

Trajanje:  99 minuta

Uloge: Emma Stone, Abigail Breslin, Zoey Deutch, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg

Sadržaj: Desetljeće nakon što je film Dobrodošli u zemlju zombija postao hit i kultni klasik, glavna glumačka ekipa (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin i Emma Stone) ponovno se udružuju s redateljem Rubenom Fleischerom (Venom) i scenaristima originala Rhettom Reeseom i Paulom Wernickom (Deadpool) u Povratku u zemlju zombija. U ovom nastavku za kojeg su scenarij napisali Rhett Reese, Paul Wernick i Dave Callaham, koji se proteže kroz humoristični kaos od Bijele kuće i kroz unutrašnjost Amerike, ovih četvero ubojica suočit će se s novim vrstama zombija koji su evoluirali od prvog filma, ali i s nekim novim preživjelim ljudima. No ono najvažnije, morat će se suočiti s glavoboljom koju uzrokuje njihova sarkastična, novostvorena obitelj.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti