Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

27 PRO.

KINO VIKEND 27. -29. PROSINCA

Subota i nedjelja u 16:00 sati

ŠPIJUNAŽA I KAMUFLAŽA

(Spies in Disguise)

 

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 26.12.2019.

Trajanje:  102 minuta

Uloge:  Matko Knešaurek, Marko Ožbolt, Lana Jurčević, Ivana Mišerić, Dennis Domian, Davor Gerbus

Sadržaj: Super špijun Lance Sterling (Will Smith) i znanstvenik Walter Beckett (Tom Holland) su potpune suprotnosti. Lance je uglađen i opušten. Walter…nije. No Walter to nadoknađuje svojom inteligencijom i inovacijama, stvarajući super uređaje koje Lance koristi na svojim legendarnim misijama. No kad dođe do neočekivanih događaja, Walter i Lance odjednom se moraju osloniti jedan na drugoga. A ako ovaj čudan dvojac ne nauči surađivati, cijeli svijet će biti u opasnosti. Špijunaža i kamuflaža je animirana komedija smještena u svijet internacionalne špijunaže.

 

Petak, subota i nedjelja u 18:00 sati

RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA  3D

(Star Wars: The Rise of Skywalker)

Žanr: akcija, avantura, SF

U kinima od: 19.12.2019.

Trajanje:  141 minuta

Uloge: Daisy Ridley, Adam Driver, Mark Hamill

Sadržaj: Produkcijska kuća Lucasfilm i redatelj J.J. Abrams ponovno udružuju snage kako bi gledatelje diljem svijeta odveli na epsko putovanje u udaljenu galaksiju uz novi, deveti film Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera. U završnom dijelu sage o Skywalkeru, pojavit će se nove legende, a završna borba za slobodu tek dolazi.

 

Petak, subota i nedjelja u 20:30 sati

BLACK CHRISTMAS

(Black Christmas)

Žanr: horor, triler

U kinima od: 12.12.2019.

Trajanje:  92 minuta

Uloge: Imogen Poots, Brittany O’Grady, Aleyse Shannon, Lily Donoghue, Ben Black

Sadržaj: Ovog Božića, iz studija Blumhouse (Get out, Us, Halloween), stiže nam novi horor – Black Christmas. Krvožedni ubojica hara po studentskom kampu ostavljajući iza sebe tijela i teror. Hawthorn Collage polagano se prazni i priprema za Božićne blagdane. Dok se prijatelji i članovi sestrinstva spremaju za proslavu maskirani ubojica kreće na svoj krvavi pohod ubijajući studentice jednu po jednu. Kako se broj ubojstava povećava, prijateljice se počinju pitati mogu li više vjerovati i jednom muškarcu u njihovoj blizini uključujući dečke, simpatije pa i profesore. Tko god da je ubojica, uskoro će shvatiti da te mlade žene odbijaju biti žrtve. Film je režirala Sophia Takal, a zajedno s April Wolf potpisuje scenarij. Glavni producent je Jason Blum sa svojom producentskom kućom Blumhouse Productions.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti