Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

27. 10. 2021.

KINO VIKEND 29.-31. LISTOPADA

Petak, subota i nedjelja u 16:00 sati
OBITELJ ADDAMS 2: IZLET
(The Addams Family 2)

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 07.10.2021.

Trajanje:  93 minuta

Uloge:  Ozren Grabarić, Jasna Bilušić, Klara Uglešić, Noa Zelenko, Dražen Bratulić

Sadržaj: U prvom filmu prognani iz svoga grada, mladi bračni par Gomez i Morticia Addams sele u napuštenu ludnicu u New Jerseyju. Okruženi močvarom, sigurni i skriveni maglom na vrhu planine, osnuju obitelj. Trinaest godina njihova kći Wednesday ispituje svoju majku o svijetu izvan njihovog doma, no zabrinuta Morticia svaku njezinu znatiželju prekine strahujući od ponovnog prognanstva. Wednesday se pobuni i obitelj Addams se spusti u mali grad. Dočekani su s gađenjem i strahom i pitanje je vremena kada će se građani htjeti riješiti ove čudne obitelji. No, na kraju svih peripetija sve sretno završi i građani ih prihvate u svoj grad shvativši da su svi zapravo malo čudni.

U novom nastavku priče obitelj Addams je prihvaćena od strane svojih sugrađana i žive sretno iznad močvare. Pugsley i Wednesday su u godinama kada je djeci zadnja stvar na pameti družiti se s svojom roditeljima, no Gomez ima rješenje – obitelj Addams odlazi na obiteljski odmor!

Petak, subota i nedjelja u 19:00 sati   
NOĆ VJEŠTICA UBIJA
(Halloween Kills)

Žanr: horor

U kinima od: 21.10.2021.

Trajanje:  105 minuta

Uloge: Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, Zendaya

Sadržaj: Prošle su tek minute nakon što su Laurie Strode (Curtis), njezina kćer Karen (Judy Greer) i unuka Allyson (Andi Matichak) ostavile Michaela Myersa zatvorenog u Laurienom gorućem podrumu. Laurie je odvedena u bolnicu s po život opasnim ozljedama, misleći da je napokon ubila maskirano čudovište koje ju muči cijelog života. No, Michael se uspije osloboditi iz Lauriene zamke i nastavlja svoj krvavi pohod. Laurie se usprkos ozljedama priprema obraniti od Myersa te inspirira cijeli Haddonfield da se zajedno suprostave ovom nezaustavljivom čudovištu. Laurie, njezina kćer i unuka udruže se sa žrtvama Myersovog prvog pohoda i odluče preuzeti stvar u svoje ruke, uloviti Michaela Myersa i završiti svoju borbu s njim jednom zauvijek.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Skip to content