Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Radno vrijeme Pon - Pet: 08:00 - 16:00

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

O nama

Osnovne informacije

Valpovački poduzetnički centar d.o.o. upisan je u registar Trgovačkog suda u Osijeku 27. prosinca 2002. godine i registriran kao društvo s ograničenom odgovornošću.

Matični broj Centra: 1687816.
OIB: 94485284888

Sjedište je u Valpovu, Matije Gupca 32

Jedini osnivač i vlasnik Centra je Grad Valpovo. U Valpovačkom poduzetničkom centru zaposlenih su 5 djelatnika.  Djelatnici Centra završili su izobrazbu za savjetnike u poduzetništvu prema programu Ministarstva za obrt, malo i srednje poduzetništvo. Zadaća Centra je da svojom djelatnošću potiče i promiče gospodarski razvoj malog i srednjeg poduzetništva na lokalnoj razini.

Naš tim

DIREKTOR

Vanja Miličević, direktor
vanja.milicevic@vpc.hr

PROJEKTNI TIM

Milica Ivezić, savjetnica za LR i EU fondove
milica.ivezic@vpc.hr


Iva Hlavač, savjetnica za LR i EU fondove – mjere samozapošljavanja
iva.hlavac@vpc.hr

  • poticanje i razvoj poduzetništva
  • povećanje zaposlenosti
  • suradnja s tijelima državne uprave i lokalne samouprave
  • suradnja s Hrvatskom gospodarskom komorom, Hrvatskom obrtničkom komorom, Udruženjem obrtnika, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije
  • suradnja s poslovnim bankama
  • stvaranje poduzetničkog okruženja
  • suradnja i razmjena iskustava s Poduzetničkim centrima i Regionalnim razvojnim agencijama i Lokalnim akcijskim grupama.

Vizija Valpovačkog poduztničkog centra je osigurati platformu za povećan broj ideja, resursa i znanja između poduzetnika, jedinice lokalne samouprave i opće populacije područja kroz nove oblike suradnje, održivi razvoj i potencijale fondova Europske unije, s posebnim naglaskom na edukaciju, zaštitu postojećih radnih mjesta i identifikaciju mogućnosti kreiranja novih radnih mjesta na području grada Valpova.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Skip to content