Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

28 RUJ.

Održan 14. Valpovački sajam obrtništva i malog poduzetništva

VALPOVO Danas je, u središtu grada, održan 14. Valpovački sajam obrtništva i malog poduzetništva, prvi u uvjetima zaštite od širenja koronavirusa.

U skladu s propisanim mjerama, svi posjetitelji su evidentirani, primjena maski je bila preporučena, a postavom prodajnih štandova i usmjeravanjem kretanja posjetitelja, organizator je poduzeo sve propisane mjere zaštite od kornavirusa.

Na Sajmu, kojeg je otvorio Darko Knežević predsjednik Obrtničke komore OBŽ, sudjelovalo je 23 izlagača, s obzirom na viđeno, s dobrim uspjehom.

Otvarajući Sajam, Darko Knežević je čestitao gradonačelniku Matku Šutalu te direktoru Valpovačkog poduzetničkog centra Vanji Miličeviću i njihovim suradnicima, organizatorima Sajma, na ustrajnosti da unatoč mjerama zaštite od koronavirusa organiziraju ovu sajamsku priredbu. Također je istaknuo da su takve i slične manifestacije snažan poticaj održanju obrtnika i malih poduzetnika u ovim kriznim vremenima.

Dojam je da se na sajmu i dobro poslovalo, a pored proizvođača i pružatelja usluga obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrtnika, malih i srednjih poduzetnika, sudjelovalo je i nekoliko udruga koje su uspješno predstavile svoje aktivnosti i organizacijske sposobnosti. Suorganizatori sajma su Grad Valpovo, Udruženje obrtnika Valpovo i Turistička zajednica grada Valpova, a za dobru atmosferu su se pobrinuli tamburaši iz Tamburaškog sastava Traženi.

Izvor: Valpovština.info

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Skip to content