Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

19 SVI.

PODUZETNIČKI INKUBATOR DOBIO PRVE STANARE!

Potpisivanjem ugovora s prvim stanarima Poduzetnički inkubator je započeo s radom.

U ime Valpovačkog poduzetničkog centra ugovore je potpisao direktor Vanja Miličević, a u ime obrta za strojnu obradu metala RPX-CUT vlasnik Nenad Nikolić, u ime tvrtke ROXFOT d.o.o. za usluge, direktor Matko Kuna, te Nataša Šarlija, vlasnica, u ime tvrtke Alpha Score d.o.o. iz Osijeka.

Potpisivanju ugovora, pored potpisnika prisustvovali su gradonačelnik Matko Šutalo i njegova zamjenica Ana Brajnović, ta Adrijana Jurilj, koja će operativno, izravno surađivati s zakupnicima poslovnih prostora.

Potpisivanjem ugovora završen je proces raspisivanja i provedbe natječaja te odabira ponuda za zakup proizvodno-poslovnih prostora.

Postupak raspisivanja natječaja za preostale prostore je u tijeku, i bit će kontinuirano otvoren do popune, a svakog prvog ponedjeljka u mjesecu otvarat će se ponude i donositi odluke o njihovom prihvaćanju.

Pozdravljajući potpisnike prvih ugovora gradonačelnik Matko Šutalo izrazio je zadovoljstvo provedenim postupkom i iskazao nadanja da će započeti proces biti uspješan i za Poduzetnički inkubator i poduzetnike koji će uskoro useliti u poslovno proizvodne prostore.

Potpisnici su izrazili zadovoljstvo činjenicom da su, po relaksiranju mjera poduzetih zbog širenja koronavirusa, konačno dočekali prigodu da započete poslovne procese nastave u novouređenom  prostoru kojeg su iznajmili na dvije godine, po vrlo povoljnim uvjetima, u skladu s Pravilnikom.

Nakon završetka prvog ciklusa ponuda za proizvodno-poslovne prostore neke su tvrtke također iskazale interes i podnijeli ponude, a o njima će se raspravljati prvog ponedjeljka u lipnju, a do tada su slobodni sljedeći prostori.

FOTO I TEKST: Vladimir Vazdar za valpostina.info

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Skip to content